Er du i høj-risiko gruppen?

Driver du en webshop, som betegnes for at være “high risk” og befinder sig i en af mange høj-risiko brancher, så kan det være svært, at finde en betalingsløsning, som passer til lige præcis dine behov. De fleste betalingsservices fravælger forretninger i høj-risiko gruppen, hvorfor det kan være en udfordring, at sikre sine kunder god og troværdig betaling. Men hvad er en høj-risiko branche og hvordan ved du, om din forretning betegnes som high risk. Her får du overblikket:

Hvad er en høj-risiko forretning?

En høj-risiko forretning er en virksomhed, som banker og betalingsudstedere vurderer, at være for utilregnelige til et samarbejde. Disse brancher vurderes, som utilregnelige og high risk, eftersom at de er mere tilbøjelige til at komme med tilbagebetalinger. Kan din betalingsudsteder se en stor risiko for tilbageførsler, eller en historik for dette, sker det ofte, at de vælger at sætte din betalingskonto i bero. 

Brancher der bl.a. betegnes som i høj risiko:

Kan jeg stadig bruge PayMate, hvis jeg er i en høj-risiko branche?

Befinder du dig i en høj-risiko brancher, men mener at din virksomhed er tilregnelig, så kan du trygt skifte til PayMate. Hos PayMate kan vi hjælpe med at sammensætte den perfekte skræddersyet løsning, der passer lige nøjagtig til din profil. Udfyld kontaktformularen nedenfor og få et helt uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud med PayMate

5/5

Lyt ikke til os..
Lyt til vores kunder!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Dolor rhoncus mi justo neque, gravida quis orci. Bibendum in a consequat eget adipiscing bibendum.